Agenda

Op de hoogte blijven van nieuws, evenementen en acties? Meld je aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Twitter.

18 maart

• SkiTalent Cup

SnowPlanet organiseert, in samenwerking met Skicentrum Heemskerk, drie maal per jaar de SkiTalent Cup. Dit is een slalomwedstrijd voor niet-licentie skiërs. Iedere wedstrijddeelnemer krijgt 2 runs, de beste run telt!

Klik hier…

08 april

• Sneeuwdag

De Sneeuwdag is bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking. Dit kan betekenen dat je een licht verstandelijke of een meervoudige beperking hebt, dit maakt voor de Sneeuwdag niet uit; iedereen mag meedoen!

Klik hier…

09 april

• Dutch Cup

Voor seizoen 2016-2017 staat er voor de freestyle snowboarders en freeskiërs voor het 5e jaar op rij een spectaculaire wedstrijdenserie op de kalender. Op verschillende indoorbanen in Nederland en tijdens het NK snowboard en freeski wordt de strijd geopend om te kijken wie er in zijn of haar categorie de beste freestyler van Nederland is. Zowel skiërs als snowboarders zijn van harte welkom om deel te nemen.

Klik hier…

17 & 18 apr.

• Paasdagen
Met Pasen serveren wij een High Tea aan tafel in Tiroler Style met een glas prosecco bij ontvangst om gezellig te proosten op de lente. Daarnaast… Klik hier…

23 april

• IJmondse Fietstocht

Op zondag 23 april zal de twaalfde editie plaatsvinden van de IJmondse bourgondische & culturele fietstocht. Voor deze editie, die in het teken staat van lentebokbier, is weer een unieke route uitgestippeld langs de mooiste plekjes in omgeving Velsen. Natuurlijk zal gedurende deze dag niet alleen gefietst worden, de route bevat namelijk zeven tussenstops bij gezellige horecagelegenheden in de regio.

Daarnaast… Klik hier…

1 t/m 5 mei.

• Kids-/TeenWeek
De coolste zomerkamp. Elke dag drie uur skiën of snowboarden. Daarnaast ook elke dag een sportieve (buiten)activiteit zijn o.a. zwemmen, sup… Klik hier…

27/28 mei.

• StrongViking Family
De grootste Obstacle Run van Europa. Elke run heeft een eigen thema en is voor zowel beginnende als gevorderde Vikings geschikt.
Klik hier voor tickets…

20/21 mei.

• StrongViking
Gekozen tot beste obstacle run van Nederland. Als je dacht dat er in Nederland geen heuvels zijn heb je het mis!
Klik hier voor tickets…