FOOD & DRINKS 2017-09-18T10:41:16+00:00

ETEN & DRINKEN
in een gezellige en warme ambiance

NIEUW! GRILLHAUS-SPECIAL

De Grillhaus met Biergarten is de plek om heerlijk te genieten met het gezin, vriendengroep of collega’s van een onbeperkt Grill & Fondue buffet met voor- en nagerecht. Ook is de Grillhaus te reserveren voor uw bruiloft of zakelijke bijeenkomst.

Van vrijdag t/m zondag presenteert SnowPlanet vanaf 17.00 uur de Grillhaus-Special. Gedurende 2 uur onbeperkt genieten van soepen, GrillPlatte, Kaasfondue en verfrissende desserts.

In een ongedwongen sfeer, in ons Oostenrijkse Grillhaus, genieten van diverse vlees- en vissoorten op de GrillPlatte of gezellig dippen met knapperige groente en brood in de enige echte Emmi Kaasfondue. Pimp je kaasfondue met een truffeltapanade of maak hem Oosters met een pittige bite van “gember/cirtoengras/pepers”. Begin met een soepje en diverse breekbroden met tapanades en pesto’s en sluit af met een lekker dessert.

MEER INFO & RESERVEREN!

SCHNEEBLICK

Het kloppend hart van SnowPlanet met uitzicht op de piste. Kijk je kinderen of vrienden gaan op de piste! Loop door de Selfservice voor een drankje en één van winterse specialiteiten, maar ook voor een lekker broodje of  kopje koffie met een heerlijk Apfelstudel ben je hier aan het juiste adres.

MENUKAART SCHNEEBLICK

RUDI’S BIERSTUBE

Rudi’s is de Bierstube van SnowPlanet. Dans met skischoenen op de tafel! Hier is het partytime tot in de late uurtjes! Waan je met je vrienden of collega’s even in Munchen tijdens een Bierstube Fest.