Hou onze Facebook pagina en website in de gaten voor ons zomer funpark!

In de zomermaanden wordt de piste van SnowPlanet omgetoverd tot het vetste funpark voor freestyle skiërs en boarders. Het funpark is ieder jaar geopend van begin april tot eind september.

Schaf dus snel je zomerkaart aan en Jump & slide de hele zomer in het Vetste FunPark van Nederland. Klik hier voor de mogelijkheden!

De onderstaande foto’s zijn van het FunPark 2015, hoe het park er nu uit komt te zien houden wij nog even geheim. We kunnen wel verklappen dat het een TOF park gaat worden.

De officiële opening van ons Funpark is dit jaar op zaterdag 1 april en zondag 2 april beiden 2017 vanaf 18:00 uur. Het Funpark zal vervolgens deels afgesloten zijn van maandag 3 april t/m zaterdag 8 april voor onderhoud. Op zondag 9 april is het Funpark alleen toegang voor deelnemer van de DutchCup!

Fun Park
Fun Park
Fun Park
Fun Park

In de zomer staat SnowPlanet in het teken van de freestylende wintersporter. Elk jaar maken we een uniek en vernieuwend funpark waar zowel beginnende als vergevorderde freestyle skiërs en snowboarders uitgedaagd worden. Ons zomerpark is berucht en beroemd om de Big Air jumps. Omdat deze altijd zó succesvol zijn, zetten we er tegenwoordig twee achter elkaar waardoor wij de eerste en enige indoor kickerlijn van Nederland hebben. Naast onze Big Air jumps hebben we natuurlijk ook altijd een kleine schans en staat het funpark verder vol met boxen, T-bars, rails en andere slides. Onze ontwerpers en bouwers vinden het belangrijk dat er zoveel mogelijk combinaties met zoveel mogelijk verschillende obstakels in één afdaling gereden kunnen worden.

In de winter moet het zomerpark ruimte maken voor de winter set-up. Dit winterpark is kleiner maar minstens net zo veelzijdig. Alle basis obstakels zijn aanwezig in het winterpark; een kleine en een grote schans, een beginners en een gevorderde slide. Vaak zijn alle obstakels op meerdere manieren te rijden; een schans heeft bijvoorbeeld ook een quarterpipe met een coping en een slide is straight én street aan te rijden.

Fun Park
Fun Park

Click edit button to change this text.