Funpark 2018-03-21T15:43:27+00:00


Schrijf 01 april in je agenda voor de opening van het Funpark!

Koop je op 01 april zelf bij SnowPlanet op locatie je zomerpas,
dan geldt voor iedereen het Studententarief van  € 199,00 (inclusief materiaal)!
De pas is geldig vanaf 01 april t/m 30 september, dus dat wordt de hele zomer knallen bij SnowPlanet!

Wil je niet de hele zomer kunnen genieten van het Funpark, je kan ook een maandkaart kopen voor € 55,00 (inclusief materiaal). Deze is na aanschaf 30 dagen geldig en te koop in de maanden april t/m augustus.
Toegang alleen op de dag zelf: € 25,00 voor 4 uur piste (excl. materiaal)

Voor een hapje en drankje is ook gezorgd; Pain Americain met non-alcoholisch drankje voor maar € 7,50.

Houd onze Instagram en Facebook in de gaten voor alle updates over het Funpark!

WWW.INSTAGRAM.COM/SNOWPLANETCLUBS

WWW.FACEBOOK.COM/SNOWPLANETCLUBS

In de zomer staat SnowPlanet in het teken van de freestylende wintersporter. Elk jaar maken we een uniek en vernieuwend funpark waar zowel beginnende als vergevorderde freestyle skiërs en snowboarders uitgedaagd worden. Ons zomerpark is berucht en beroemd om de Big Air jumps. Omdat deze altijd zó succesvol zijn, zetten we er tegenwoordig twee achter elkaar waardoor wij de eerste en enige indoor kickerlijn van Nederland hebben. Naast onze Big Air jumps hebben we natuurlijk ook altijd een kleine schans en staat het funpark verder vol met boxen, T-bars, rails en andere slides. Onze ontwerpers en bouwers vinden het belangrijk dat er zoveel mogelijk combinaties met zoveel mogelijk verschillende obstakels in één afdaling gereden kunnen worden.

In de winter moet het zomerpark ruimte maken voor de winter set-up. Dit winterpark is kleiner maar minstens net zo veelzijdig. Alle basis obstakels zijn aanwezig in het winterpark; een kleine en een grote schans, een beginners en een gevorderde slide. Vaak zijn alle obstakels op meerdere manieren te rijden; een schans heeft bijvoorbeeld ook een quarterpipe met een coping en een slide is straight én street aan te rijden.