Funpark 2017-09-18T10:41:25+00:00

Het 2017 zomerpark van SnowPlanet is weer geopend!

Met maar liefst drie schansen (3m , 5m en 9m) en zes slides hebben we weer een top park voor beginners en gevorderden.

En voor de afwisseling zullen we zo nu een dan een feature wisselen of aanpassen. Het funpark is ieder jaar geopend van begin april tot eind september.

Schaf dus snel je zomerkaart aan en Jump & slide de hele zomer in het Vetste FunPark van Nederland. Klik hier voor de mogelijkheden!

Houd onze Instagram en Facebook in de gaten voor alle updates over het funpark!

WWW.INSTAGRAM.COM/SNOWPLANETCLUBS

WWW.FACEBOOK.COM/SNOWPLANETCLUBS

In de zomer staat SnowPlanet in het teken van de freestylende wintersporter. Elk jaar maken we een uniek en vernieuwend funpark waar zowel beginnende als vergevorderde freestyle skiërs en snowboarders uitgedaagd worden. Ons zomerpark is berucht en beroemd om de Big Air jumps. Omdat deze altijd zó succesvol zijn, zetten we er tegenwoordig twee achter elkaar waardoor wij de eerste en enige indoor kickerlijn van Nederland hebben. Naast onze Big Air jumps hebben we natuurlijk ook altijd een kleine schans en staat het funpark verder vol met boxen, T-bars, rails en andere slides. Onze ontwerpers en bouwers vinden het belangrijk dat er zoveel mogelijk combinaties met zoveel mogelijk verschillende obstakels in één afdaling gereden kunnen worden.

In de winter moet het zomerpark ruimte maken voor de winter set-up. Dit winterpark is kleiner maar minstens net zo veelzijdig. Alle basis obstakels zijn aanwezig in het winterpark; een kleine en een grote schans, een beginners en een gevorderde slide. Vaak zijn alle obstakels op meerdere manieren te rijden; een schans heeft bijvoorbeeld ook een quarterpipe met een coping en een slide is straight én street aan te rijden.