Restauranten 2017-01-08T12:41:33+00:00

SchneeBlick

SelfService

Das Grillhaus 

Onbeperkt Eten & Drinken

  • Uitzicht op de piste
  • Geopend van vrijdag t/m zondag (vanaf 17.00 uur)

Het kloppend hart van SnowPlanet met uitzicht op de piste. Bekijk familie en vrienden onder het genot van een kop warme chocomel. Of heerlijk opwarmen met een kop warme Chocomel en één van onze specialiteiten.

Loop door de Selfservice voor een drankje en één van winterse specialiteiten, maar ook voor een lekker broodje of kopje koffie met een heerlijk Apfelstudel ben je hier aan het juiste adres.

Bekijk de Menukaart

Van vrijdag t/m zondag presenteert SnowPlanet vanaf 17.00 uur de Grillhaus Special “Onbeperkt Eten en Drinken”. Gedurende 2 uur onbeperkt genieten van soepjes, GrillPlatte, Kaasfondue en verfrissende desserts.

In een ongedwongen sfeer, in ons Oostenrijkse Grillhaus, genieten van diverse vlees- en vissoorten op de GrillPlatte of gezellig dippen met knapperige groente en brood in de enige echte Emmi Kaasfondue. Pimp je kaasfondue met een truffeltapanade of maak hem Oosters met een pittige bite van “gember/cirtoengras/pepers”. Begin met een soepje en diverse breekbroden met tapanades en pesto’s en sluit af met een lekker dessert.

Meer informatie