2Generations 2018-05-30T08:57:16+00:00

2Generations

HET FEEST DER HERKENNING

2Generations is hét feest voor jong en oud. Door de brede programmering van DJ’s en Live artiesten wordt iedereen op zijn muzikale wenken bediend; van Beatles tot Beats. Twintigers en zestigers samen op de dansvloer! Met als jaarlijks hoogtepunt de 2Generations Beach Edition.

2Generations wordt vanaf 2015 in meerdere regio’s en dus regelmatiger neergezet. De evenementen worden altijd gehouden op locaties waar ten minste 2 zalen kunnen worden ingericht met een keur aan entertainment. De formule van 2Generations: twintigers staan samen met hun ouders op de dansvloer!

LINE-UP

EEN GREEP UIT….

Gitarama’s

Petticoats aan, kuiven in het vet, suikerspinnen in de lak, blauwe suède schoenen aan en voetjes van de vloer: De Gitarama’s vormen een strakke live band uit de regio Zuid-Holland die al vele jaren een uitstekende naam heeft. Na een serie succesvolle optredens in het live & kroegen circuit werd de band opgepikt als supportact voor de Golden Earring en Normaal.

Jan Smit

Johannes Hendricus Maria Smit is een Nederlandse zanger, televisiepresentator en acteur. Smit zingt Nederlandstalige liedjes die vallen onder het genre dat bekendstaat als palingsound. Zonder enige vorm van plankenkoorts betreedt Jan Smit – als lid van het koor De Zangertjes van Volendam – op tienjarige leeftijd in Volendamse klederdracht het podium om met BZN-zangeres Carola Smit het duet ‘Mama’ te zingen. Een half jaar later staat zijn naam in het Guinness Book of Records. Na The Beatles en Procol Harum is Jantje Smit de eerste Nederlander en jongste artiest ooit die op nummer één binnenkomt in de Top 40, met ‘Ik zing dit lied voor jou alleen’.

Wipneus & Pim

Dj’s Wipneus & Pim staan garant voor ouderwets feesten, oftewel dansen en springen op de leukste platen uit de muziekgeschiedenis. En dat zijn behalve lekkere ‘cheesy’ platen als ‘When the rain begins to fall’ van Pia Zadora en de herkenningsmelodie van ‘The A-team’ ook ‘Seven Nations Army’ van de White Stripes en een goeie housedeun. Met hun hilarische ‘feel-good’-acts hebben Wipneus & Pim een nieuwe dj-cultuur tot stand gebracht. Daarin speelt de participatie met hun publiek een hoofdrol door middel van danswedstrijden, ouderwetse ‘jongens-tegen-de-meisjes’-competities en playback-battles.

AND MANY MORE

Wanneer & tickets

ZATERDAG 31 OKTOBER 2015 van 21:00 tot 02.30 uur

Early Bird tickets à € 17,50
Voorverkoop à € 20,00

Tickets zijn online te koop door hier te klikken of aan de kassa bij SnowPlanet

Klik hier voor het artikel in de IJmuider Courant van 08 november 2014