Agenda

Op de hoogte blijven van nieuws, evenementen en acties? Meld je aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook.

27 maart

• Snowboardlessen door Mentelity Foundation
Het Snowstar programma zorgt ervoor dat kinderen met een uitdaging  en hun broertjes of zusjes en ouders de mogelijkheid krijgen weer als gezin te genieten van wintersport in Nederland. De clinics en activiteiten zijn gericht op het samen wintersporten, voor alle gezinsleden zowel met als zonder een handicap. De eerste les vindt plaats op 20 maart en zullen daarna wekelijks plaatsvinden t/m 29 mei.

30 maart

• Opening Funpark
In de zomer staat SnowPlanet in het teken van de freestylende wintersporter. Elk jaar maken we een uniek en vernieuwend funpark waar zowel beginnende als vergevorderde freestyle skiërs en snowboarders worden uitgedaagd.

6 april

• Sneeuwdag
De Sneeuwdag is een dag voor mensen met een verstandelijke (en lichamelijke) beperking. Zij kunnen op deze dag kennismaken met wintersport. Er is keuze uit ski-les, zitskiën en sleeën. Stuk voor stuk hele bijzondere ervaringen!

14 april

• Opening bikepark Spaarnwoude / Mini downhill cup
De Mini Downhill Cup is een unieke wedstrijdcycles waarbij men de DH race beleving probeert mogelijk te maken op Nederlandse bodem. De dag begint met een trackwalk en een training van 2 uur. Daarna probeert iedereen een zo snel mogelijke tijd te zetten in Run1. Er volgt een training van 1 uur waarna je Run twee rijdt. Je beste resultaat van de twee runs telt. De 15 snelsten van alle categorieën bij elkaar rijden de Super Run finale.

21 en 22 april

• Pasen
Op 21 en 22 april staat SnowPlanet in het teken van Pasen! Geniet van een heerlijke Paas Brunch of Barbecue in combinatie met skiën of snowboarden. Gedurende de Paas zijn er tevens proeflessen en diverse kids activiteiten, waaronder een KidsDag op 22 april!

29 april t/m 3 mei

• Kids/Teensweek
De hele week sport, spel en plezier. Ski- of snowboardles wordt na de lunch afgewisseld door een leuke buitenactiviteit.

11 mei

• Strong Viking
Als je dacht dat er in Nederland geen heuvels waren heb je het mis! Tijdens deze editie moeten naast de vele hoogtemeters ook ‘s werelds meest unieke hindernis overwonnen worden: The Arctic Area. Kruip, klim en glij door de sneeuw in de Skihal van SnowPlanet met een temperatuurverschil van -10 graden Celsius!

26 mei

• Puntenwedstrijd
Dit is een slalomwedstrijd voor licentie skiërs georganiseerd door SkiPro.

22 en 23 juni

• BMX wedstrijd
Georganiseerd door Belgian Cycling en de KNWU, speciaal voor bikers uit de Benelux.
Wedstrijd vindt plaats in het recreatiegebied van Spaarnwoude.

15 juli t/m 23 augustus

• Kids/Teensweek
De hele week sport, spel en plezier. Ski- of snowboardles wordt na de lunch afgewisseld door een leuke buitenactiviteit.