Verjaardagsfeestje

Bepaal zelf hoe jij je feestje viert, hieronder staan alle mogelijkheden. Na het invullen van het formulier hoef je alleen nog maar op verzenden te drukken en ons feestbeest Rudi neemt contact met je op. Samen met Rudi ga jij het gaafste feestje ooit geven.
Klik hier voor informatie!

Super Coole KidsDag

De hele dag op de piste kan skiën of snowboarden. Natuurlijk krijg je dan les van één van onze stoere ski- of snowboardleraren die je die je les geven op je eigen niveau samen met andere kinderen die net zo goed als jij kunnen skiën of snowboarden. Even op adem komen tijdens de gezellige lunch (lekkere broodjes en een warme snack) met de hele groep en de ski- en snowboardleraren. Na de lunch ga je weer heerlijk de sneeuw in!
Klik hier voor meer informatie!

Kids-/TeenWeek

De weken staan zoals altijd helemaal in het teken staan van sport, spel, lol en plezier voor kinderen. Je kunt alleen komen, met je broertje of zusje, of met vriendjes. Je bouwt gemakkelijk een band op met alle leeftijdsgenootjes en de leraren. Elke dag zijn wij ruim drie uur op de piste om te skiën of snowboarden. Naast een pisteprogramma zal er ook elke dag een leuke en sportieve (buiten)activiteit zijn zoals zwemmen, klimmen, gamen, tuben/sleeën en nog veel meer!
Klik hier voor meer informatie!

DSC_0077_klein

SKI&BOARD

SnowPlanet beschikt over twee pistes waar jong en oud, beginner en gevorderd zich kunnen voorbereiden op de wintersport of genieten van een leuke dagje uit.
Klik hier voor meer informatie!

grillfondue-website

FOOD&DRINKS

Naast een een hapje en drankje in onze Schneeblick met zelfbediending kunt u ook bij ons terecht voor uw familiefeest, bruiloft, jubilea en vrijgezellenfeestjes.

Lodge_website.2

ACTIES

Naaste de reguliere pistetarieven, hebben wij regelmatig leuke actie om voordelig de piste op te gaan. Met name in de vakantie kunt u hier volop van genieten.
Klik hier voor de tarieven!

Rudi's_website

FEESTDAGEN

Alle feestdagen bieden wij volop keuze voor het hele gezin. Eerst de pistes van op om daarna te genieten van een heerlijk diner in één van onze ruimtes.
Klik hier voor de agenda!