ETEN & DRINKEN
in een gezellige en warme ambiance

NIEUW! RESTAURANT DE HEUVEL

Restaurant de Heuvel is dé plek om heerlijk te genieten met het gezin, vriendengroep of collega’s van een 3-gangenmenu met voor- en nagerecht. Het 3-gangenmenu heeft een vaste lage prijs van € 24,50 p.p. Ook is Restaurant de Heuvel te reserveren voor uw bruiloft of zakelijke bijeenkomst.

De keuken van Restaurant de Heuvel is sterk Frans/Mediterrane georiënteerd en daar ligt ook de passie en kennis. In onze gerechten maken wij veel gebruik van verse, biologische, regionale en duurzame producten.  Natuurlijk bereiden we ook gerechten uit de Alpenlanden zoals onze kaasfondue en Oostenrijkse schnitzels.

Onze streek, Spaarnwoude, is erg rijk aan producenten en het is voor onze keuken dan ook voor de hand liggend hier gebruik van te maken. Uiteraard worden de seizoen producten op de voet gevolgd, die vervolgens bereid worden in de half open keuken.

Neem een kijkje op onze wijnkaart of laat u adviseren over begeleidende wijnen. Samen met ons team laten wij u en uw gasten (h)eerlijk genieten. Laat u verleiden door de ongedwongen sfeer, de Franse bistro-elementen en de culinaire gerechten, die garant staan voor een onvergetelijk avondje uit. Graag ontvangen wij u binnenkort en kunt u dit zelf ervaren!

MEER INFO & RESERVEREN!

SCHNEEBLICK

Het kloppend hart van SnowPlanet met uitzicht op de piste. Kijk je kinderen of vrienden gaan op de piste! Loop door de Selfservice voor een drankje en één van winterse specialiteiten, maar ook voor een lekker broodje of  kopje koffie met een heerlijk Apfelstudel ben je hier aan het juiste adres.

RUDI’S BIERSTUBE

Rudi’s is de Bierstube van SnowPlanet. Dans met skischoenen op de tafel! Hier is het partytime tot in de late uurtjes! Waan je met je vrienden of collega’s even in Munchen tijdens een Bierstube Fest.