Print

SnowGames

Een actieve en afwisselende dag waar teambuilding en gezelligheid centraal staan. De SnowGames bestaan uit diverse competitieve en ontspannende activiteiten. Omdat de activiteiten heel divers van aard zijn, kan iedereen meedoen, ongeacht leeftijd en conditie.

Winnen kan door de ultieme combinatie van slim spel, creativiteit en inspanning.!

  • Vanaf 10 personen
  • Tijdsduur afhankelijk van het aantal personen

SnowGames
Een actieve en afwisselende dag waar teambuilding en gezelligheid centraal staan. De SnowGames bestaan uit diverse competitieve en ontspannende activiteiten. Omdat de activiteiten heel divers van aard zijn, kan iedereen meedoen, ongeacht leeftijd en conditie. Winnen kan door de ultieme combinatie van slim spel, creativiteit en inspanning.

De spellen
Ice curling Skistok darten Bierpul schuiven
Skibroek hangen Reuze toren van Pisa Langlauf estafette
Zaklopen Pinguïn bowlen Lederhosen lopen

2450vanaf prijs
ADVENTURE-GEHALTE 70
FUN-GEHALTE 85
TEAMBUILDING-GEHALTE 90

BOEK: SNOWGAMES!

Of vraag vrijblijvend meer informatie aan!

Avalanche Rescue Game!

Bij dit spel wordt een lawine-situatie gesimuleerd, waarbij het de bedoeling is het slachtoffer zo snel mogelijk te vinden. U heeft per groep 1 reddingsapparaat en een brancard bij zich. De bedoeling is om nu zo snel mogelijk het slachtoffer te vinden.

Dit spel vergt samenwerking, waarbij communicatie en afspraken essentieel zijn!

  • Vanaf 10 personen
  • Tijdsduur ca. 1½ uur

Avalanche Rescue Game:
Bij dit spel wordt een lawine-situatie gesimuleerd, waarbij het de bedoeling is het slachtoffer zo snel mogelijk te vinden. U heeft per groep 1 reddingsapparaat en een brancard bij zich. De bedoeling is om nu zo snel mogelijk het slachtoffer te vinden. Met behulp van de materialen moet u het slachtoffer naar beneden transporteren. Beneden dient het basiskamp opgebouwd te worden. Dit spel vergt veel inspanning en samenwerking, waarbij communicatie en afspraken essentieel zijn. Het spel duurt ca. 60 min.

Ideaal om uw vergadering mee uit te breiden. Dit is een goede test om te kijken hoe de collega’s samenwerken.

2550prijs per persoon
ADVENTURE-GEHALTE 70
FUN-GEHALTE 50
TEAMBUILDING-GEHALTE 100

BOEK: AVALANCHE RESCUE GAME

Of vraag vrijblijvend meer informatie aan!

Vrij skiën/boarden

SnowPlanet beschikt over twee indoorpistes met echte sneeuw, waaronder een kleine piste voor beginners  en een steile piste voor gevorderden. Bij SnowPlanet kunt u recreatief skiën en snowboarden, tevens worden er lessen/cursussen op elk niveau gegeven.

Gezellig met al je collega’s de sneeuw in!

  • Vanaf 1 persoon
  • Tijdsduur vanaf 1 uur

Vrij skiën/boarden:
1 uur – € 21,50
2 uur – € 31,50
4 uur – € 36,50
8 uur – € 41,50
Kleding – € 11,00
Materiaalhuur (ski’s, board en schoenen) – € 11,00
Schoenen los – € 5,50
Ski/board los – € 5,50

Prijzen zijn per persoon

2150Vanaf prijs
ADVENTURE-GEHALTE 75
FUN-GEHALTE 75
TEAMBUILDING-GEHALTE 25

BOEK: PISTEPROGRAMMA

Of vraag vrijblijvend meer informatie aan!

Ski- en/of snowboardles

Volg een les tijdens het uitje. Het gediplomeerde lerarenteam leert de groep de basis uit en gaat vervolgens skën/boarden met de groep. Zo kom je op een veilige wijze de berg af. Wellicht vind je het zo leuk dat je gelijk een cursus wilt volgen en zit er een wintersportvakantie in het verschiet.

Veiligheid voor alles!

  • Vanaf 1 persoon
  • Tijdsduur 50 minuten per les

Lessen:
– De les duurt 50 minuten
– maximaal 10 personen per leraar
– Een leraar geeft ski- of snowboardles

5950per leraar
ADVENTURE-GEHALTE 50
FUN-GEHALTE 60
TEAMBUILDING-GEHALTE 50

BOEK: EEN SKI- EN/OF SNOWBOARDLES

Of vraag vrijblijvend meer informatie aan!

Quiz?

Geen zin in sneeuw of gewoon als extra activiteit. Denk dan eens aan onze pubquiz bij SnowPlanet. Test je algehele kennis met je vrienden of collega’s. Wie zullen er slimmer spelen? De mannen of de vrouwen?

Pubquiz:
Tijdens de fantastische Pubquiz wordt de groep in teams verdeelt, elk team bedenkt een naam en kiezen een captain. Daarna barst de strijd los. In verschillende rondes wordt de kennis van de groepjes op de proef gesteld met allerhande muziekfragmenten.
Kennen jullie deze nog? De verschillende fragmenten verwijzen tijdens de Pubquiz naar bekende songs, tunes van televisieseries en films, en de meest uiteenlopende muziekfragmenten. De verschillende rondes zorgen voor een leuke afwisseling en zijn geschikt voor alle leeftijden.
Een wedstrijd met muziek en fun voor de hele groep. Lekker meezingen met de nummers, elkaar afbluffen met je kennis, en natuurlijk het competitie-element voor de fanatiekelingen.

Van 15 tot 80 personen
Prijs vanaf  € 15,50 p.p.
Tijdsduur: 2-2½ uur

1550Vanaf prijs
ADVENTURE-GEHALTE 30
FUN-GEHALTE 90
TEAMBUILDING-GEHALTE 65

BOEK: EEN QUIZ

Of vraag vrijblijvend meer informatie aan!

Workshops!

Volg één van onze workshops! Ben je kunstzinnig ga dan aan de slag met ijssculpturen maken. Liever de innerlijke mens tevreden stellen denk dan aan een workshop bonbons maken of cocktail shaken.

IJssculpturen:
Een van de leukste activiteiten is wel de workshop IJssculpturen maken voor uw bedrijfsuitje, personeelsuitje of vrijgezellenuitje. In tweetallen gaat u aan de slag met het kiezen van een thema en het maken van een ontwerp. De docent geeft uitleg over de verschillende technieken en zal een korte demonstratie geven. De handschoenen worden aangedaan waarna het echte werk kan beginnen en gaan jullie, met een bijtel in de hand, het ijsblok bewerken. Na afloop zal de jury het mooiste sculptuur kiezen en zullen de winnaars hun eeuwige roem vergaren.

Van 10 tot 80 personen
Prijs vanaf  € 37,50 p.p.
Tijdsduur: 1½ uur

Bonbons maken:
Feest voor chocoladeliefhebbers! Leer van onze chefs hoe u de lekkerste bonbons kunt maken. Je gaat aan de slag met pure, melk en witte chocolade, je maakt de lekkerste vullingen en de mooiste bonbons. Uiteraard kan er geproefd worden en neem je een gevuld zakje mee naar huis als ze het redden natuurlijk.

Van 15 tot 50 personen
Prijs € 27,50 per persoon
Tijdsduur: 2 uur.

Cocktail shaken:
In Bierstubbe Rudi’s krijgt u les van onze ervaren bartender in het mixen en shaken van verrukkelijke, exotische cocktails! Uiteraard moet er ook worden geproefd. Gegarandeerd fun en leerzaam…maar vooral lekker.

Van 16 personen tot 50 personen
Prijs € 22,50 p.p.
Tijdsduur: 1½ uur

1550Vanaf prijs
ADVENTURE-GEHALTE 35
FUN-GEHALTE 75
TEAMBUILDING-GEHALTE 80

BOEK: JOUW WORKSHOP!

Of vraag vrijblijvend meer informatie aan!