logo_defiDe SnowPlanet skischool biedt een breed scala ski- en snowboardlessen aan. Het gediplomeerde lerarenteam helpt je goed voorbereid op wintersport te gaan. Wil je op een ontspannen manier leren, of ben je al ervaren en wil je jouw techniek bijschaven? Bij SnowPlanet ben je aan het juiste adres.

Kennis maken met de wintersport?
Volg een proefles! Op diverse vaste tijdstippen worden proeflessen gegeven. Gedurende een lesuur krijg je de basistechnieken van één van de wintersporten bijgebracht.

Klik hier voor data en reserveren!

piste_0777

Liever persoonlijke begeleiding op jou eigen niveau?
Boek dan een privéles!
Een privéles is voor iedereen te boeken: voor skiërs, snowboarders, free-stylers of telemarkers, jong of oud, beginner of gevorderd.

Klik hier om te reserveren!

piste_0444

Lessen vanaf 3 jaar. Er wordt op verschillende niveaus les gegeven. Zo kun je uiteraard als beginner de beginselen van het skiën onder de knie krijgen, maar ook voor (licht) gevorderden is er een gevarieerd aanbod.

Klik hier voor data en inschrijven!

piste_0333

Lessen vanaf 7 jaar. Er wordt op verschillende niveaus les gegeven. Zo kun je uiteraard als beginner de beginselen van het snowboarden onder de knie krijgen, maar ook voor (licht) gevorderden is er een gevarieerd aanbod.

Klik hier voor data en inschrijven!

piste_0555

Kort voor de kerst- en krokusvakantie vinden de spoedcursussen plaats. In drie of twee, langere lessen naar een hoger niveau. De spoedcursus is er voor zowel volwassenen als jeugd vanaf 4 jaar.

Klik hier voor data en inschrijven!

piste_0111

Kort voor de kerst- en krokusvakantie vinden de spoedcursussen plaats. In drie of twee, langere lessen naar een hoger niveau. De spoedcursus is er voor zowel volwassenen als jeugd vanaf 7 jaar.

Klik hier voor data en inschrijven!

ANGST
CURSUS

piste_0666

Heb je altijd al willen skiën, maar durf je niet? Kun je al skiën, maar heb je een angst overgehouden na een val of drukte op de piste ? Een speciaal opgeleide leraar helpt je in drie lessen van 90 minuten over uw angst heen.

Klik hier voor data en inschrijven!

piste_0888

Telemarken is de voorloper van de moderne carve-ski waarbij slechts de voorvoet met de ski verbonden is. Telemarken is voor de gevorderde wintersporter en alleen als privéles(sen) te reserveren.

Klik hier voor om te reserveren!

Partners

Odlo_Logo_CMYK