Lessen2018-07-17T10:48:05+00:00

logo_defiDe SnowPlanet skischool biedt een breed scala ski- en snowboardlessen aan. Het gediplomeerde lerarenteam helpt u goed voorbereid op wintersport te gaan. Wilt u op een ontspannen manier leren, of bent u al ervaren en wilt u uw techniek bijschaven? Bij SnowPlanet bent u aan het juiste adres.

Kennis maken met de wintersport?
Volg een proefles! Op diverse vaste tijdstippen worden proeflessen gegeven. Gedurende een lesuur krijgt u de basistechnieken van één van de wintersporten bijgebracht.

Klik hier voor data en reserveren!

piste_0777

Liever persoonlijke begeleiding op uw eigen niveau?
Boek dan een privéles!
Een privéles is voor iedereen te boeken: voor skiërs, snowboarders, free-stylers of telemarkers, jong of oud, beginner of gevorderd.

Klik hier voor meer informatie!

piste_0444

Lessen vanaf 3 jaar. Er wordt op verschillende niveaus les gegeven. Zo kunt u uiteraard als beginner de beginselen van het skiën onder de knie krijgen, maar ook voor (licht) gevorderden is er een gevarieerd aanbod.

Klik hier voor data en inschrijven!

piste_0333

Lessen vanaf 7 jaar. Er wordt op verschillende niveaus les gegeven. Zo kunt u uiteraard als beginner de beginselen van het snowboarden onder de knie krijgen, maar ook voor (licht) gevorderden is er een gevarieerd aanbod.

Klik hier voor data en inschrijven!

piste_0555

Kort voor de kerst- en krokusvakantie vinden de spoedcursussen plaats. In drie of twee, langere lessen naar een hoger niveau. De spoedcursus is er voor zowel volwassenen als jeugd vanaf 4 jaar.

Klik hier voor data en inschrijven!

piste_0111

Kort voor de kerst- en krokusvakantie vinden de spoedcursussen plaats. In drie of twee, langere lessen naar een hoger niveau. De spoedcursus is er voor zowel volwassenen als jeugd vanaf 7 jaar.

Klik hier voor data en inschrijven!

piste_0666

Heeft u altijd al willen skiën, maar durft u niet? Kunt u al skiën, maar heeft u een angst overgehouden na een val of drukte op de piste ? Een speciaal opgeleide leraar helpt u in vijf lessen over uw angst heen.

Klik hier voor data en inschrijven!

piste_0888

Telemarken is de voorloper van de moderne carve-ski waarbij slechts de voorvoet met de ski verbonden is. Telemarken is voor de gevorderde wintersporter en alleen als privéles(sen) te reserveren.

Klik hier voor meer informatie!

Partners

Odlo_Logo_CMYK