– Medewerker Sales en Promotie m/v – 2017-10-02T12:41:22+00:00

Medewerker Sales & Promotie m/v

(32-40 uur per week)

Wat willen we dat je gaat doen?
Sneeuw verkopen, maar dat is niet alles. SnowPlanet is veel meer dan sneeuw alleen! Feesten, partijen, evenementen, workshops, outdoor-activiteiten, lekker eten & drinken, er is van alles mogelijk bij SnowPlanet. De functie richt zich zowel op de B2B markt, waarbij je op alle mogelijke manieren contact zoekt met toekomstige partijen; telefoon, bedrijven bezoeken, beurzen, bijeenkomsten, netwerkborrels, maar ook op de B2C markt, waarbij het niet gek genoeg kan zijn om mensen te benaderen en warm te laten lopen voor de sneeuw!

Wie zoeken wij?
Je bent super enthousiast en bruist van de ideeën, het kan niet gek en leuk genoeg zijn. Je bent sportief en je bent zelf een fan van wintersport. Je straalt gezelligheid op een professionele manier uit. Je bent creatief en staat te trappelen om je creativiteit los te laten in deze functie. Je hebt ervaring als sales- of promotiemedewerker.

Wat bieden wij?
Leuke collega’s. Informele werksfeer. Veel vrijheid. Je bepaalt zelf de indeling van je tijd. Scoren is de leidraad, hoe is jouw game.

Reageer direct:
Voor vragen over de functie kan je contact opnemen met Richard Kokke, directeur, 0255-545848
Bij geen vragen over de functie ontvangen we graag je motivatie & CV met pasfoto op werkenbij@snowplanet.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.