Medewerker skiverhuur (m/v) 2017-09-18T10:41:16+00:00

Voor ons winterseizoen 2017/2018 zijn wij op zoek naar:

Medewerkers materiaalverhuur (m/v)
(oproep, part-time, dag-, avond- en weekenddiensten)

Wat willen we dat je doet?
Met enthousiasme onze gasten in de skiverhuur ontvangen. In een handomdraai en met een glimlach de gasten voorzien van ski- en snowboardmateriaal. Je weet er ook nog wat over te vertellen en weet vragen over materiaal en het gebruik hiervan goed en duidelijk uit te leggen.

Ook sta je op de piste met je collega’s om de boel goed in de gaten te houden en te zorgen dat iedereen zich aan de regels houdt. Veiligheid is van groot belang en jij zorgt dat iedereen met plezier en een goed gevoel gebruik kan maken van de piste binnen ons huisreglement.

De piste moet ook onderhouden worden en samen met je collega’s zorg je dat de piste in perfecte staat blijft! Dit is fysiek zwaar werk, dus een goede conditie is verreist!

Wie ben je?
Je bent gek op sneeuw. Je bent vrolijk, aardig en attent. Je staat altijd klaar voor onze gasten. Je bent minimaal 18 jaar. Je bent bereid om minimaal 1 weekenddag te werken.
SnowPlanet is gelegen in recreatieschap Spaarnwoude en is qua openbaar vervoer moeilijk bereikbaar. Dit in combinatie met flexibele werktijden maakt het praktisch nodig om eigen vervoer te hebben.

Wat bieden wij?
Leuke collega’s. Informele werksfeer. Hard werken. Leuke gasten die willen genieten van een dagje uit.
Primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform horeca cao.

Reageer direct:
Voor vragen over de functie kan je contact opnemen met de skischool, 0255-545848. Geen vragen mail je sollicitatie inclusief cv via het sollicitatieformulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.