Meer dan sneeuw alleen…

SnowPlanet biedt alle faciliteiten voor het perfecte dagje uit met uw gezin, familie of bedrijf. Het evenementencomplex beschikt, naast de twee pistes, over diverse restaurants, feestzalen, vergaderzalen, twee terrassen, een après-ski café en een gespecialiseerde wintersportwinkel.

De pistes van SnowPlanet

SnowPlanet beschikt over twee indoorpistes met echte sneeuw, waaronder een kleine piste voor beginners en een steile piste voor gevorderden.

Bij de Nederlandse Skischool® kunt u recreatief skiën en snowboarden, tevens worden er lessen/cursussen op elk niveau gegeven.

Sfeervol genieten in onze restaurants

Het kloppend hart van SnowPlanet met uitzicht op de piste. Bekijk familie en vrienden onder het genot van een kop warme chocomel. Klik hier voor de Schneeblick…

Van woensdag t/m zondag vanaf 17.00 uur kunt u heerlijk genieten van een 3-gangen menu in ons sfeervol restaurant De Heuvel, voor maar € 24,50!

Feestzalen

  • Feestzaal “AlpenBlick”
  • Feestzaal met dakterras “SonnenBlick”
  • Après-ski bar “Rudi’s Bierstubbe”
  • Twee vergaderzalen “Sigi Moser”
  • Restaurant “Schneeblick”
    Klik hier voor meer informatie…

VandenBergSnow wintersportwinkel

In de winkel heeft vandenBergSnow natuurlijk alle gear voor het snowboarden of skiën. Watersport spullen voor het windsurfen, kiten, SUP, golfsurf, wakeboard e.d. hebben ze in de shops in Hoorn en Zandvoort waarbij de grootste collectie in Hoorn te vinden is.

Klik hier voor meer informatie…