logo_SP_nlskischool
De SnowPlanet skischool biedt een breed scala ski- en snowboardlessen aan. Het gediplomeerde lerarenteam helpt u goed voorbereid op wintersport te gaan. Wilt u op een ontspannen manier leren, of bent u al ervaren en wilt u uw techniek bijschaven?

Bij SnowPlanet bent u aan het juiste adres!

tarief

Hier vindt u alle tarieven voor de pistetoegang.
Van losse toegang tot jaarkaarten

Klik hier voor alle tarieven!

acties

Voordelig de piste op! Van daluren tot Lang Genieten.
Kijk dan bij onze acties.

Klik hier voor onze acties!

Klik hier voor de acties in de voorjaarsvakantie!

proefles

Kennis maken met de wintersport?
Volg een proefles! Deze zijn op vaste data.

Klik hier voor data en reserveren!

piste_0222

Dit seizoen biedt SnowPlanet zes fantastische Ski Clinics aan voor ervaren skiërs. De Ski Clinics zijn om jouw techniek te verbeteren, zodat je nog beter kunt skiën op je  wintersportvakantie.

Klik hier voor meer informatie!

piste_0777

Liever persoonlijke begeleiding op uw eigen niveau?
Boek dan een privéles!
Een privéles is voor iedereen te boeken: voor skiërs, snowboarders, free-stylers of telemarkers, jong of oud, beginner of gevorderd.

Klik hier voor meer informatie!

piste_0444

Lessen vanaf 3 jaar. Er wordt op verschillende niveaus les gegeven. Zo kunt u uiteraard als beginner de beginselen van het skiën onder de knie krijgen, maar ook voor (licht) gevorderden is er een gevarieerd aanbod.

Klik hier voor data en inschrijven!

piste_0111

Lessen vanaf 7 jaar. Er wordt op verschillende niveaus les gegeven. Zo kunt u uiteraard als beginner de beginselen van het snowboarden onder de knie krijgen, maar ook voor (licht) gevorderden is er een gevarieerd aanbod.

Klik hier voor data en inschrijven!

piste_0555

Kort voor de kerst- en krokusvakantie vinden de spoedcursussen plaats. In drie of twee, langere lessen naar een hoger niveau. De spoedcursus is er voor zowel volwassenen als jeugd vanaf 4 jaar.

Klik hier voor data en inschrijven!

piste_0333

Kort voor de kerst- en krokusvakantie vinden de spoedcursussen plaats. In drie of twee, langere lessen naar een hoger niveau. De spoedcursus is er voor zowel volwassenen als jeugd vanaf 7 jaar.

Klik hier voor data en inschrijven!

piste_0666

Heeft u altijd al willen skiën, maar durft u niet? Kunt u al skiën, maar heeft u een angst overgehouden na een val of drukte op de piste ? Een speciaal opgeleide leraar helpt u in vijf lessen over uw angst heen.

Klik hier voor data en inschrijven!

piste_0888

Telemarken is de voorloper van de moderne carve-ski waarbij slechts de voorvoet met de ski verbonden is. Telemarken is voor de gevorderde wintersporter en alleen als privéles(sen) te reserveren.

Klik hier voor meer informatie!

SnowPlanet Clubs

De SnowPlanet Clubs bieden de fanatieke skiër en snowboarder de gelegenheid om het hele jaar in clubverband en recreatief niveau te trainen.

Partners

Odlo_Logo_CMYK  

klik hier voor meer informatie