Snowsportsacademy 2018-06-20T16:15:14+00:00

Ski- of Snowboardleraar worden?
Snowsportsacademy

Komende meivakantie -dat dit jaar plaatsvindt in de maand april- start er weer een nieuwe NSI-opleiding in SnowPlanet. Samen met Snowsports Academy organiseren we het eerste deel van de Anwärteropleiding (National Snowsports Instructor) in de sneeuwhal. Heb jij altijd al de droom gehad om aan de slag te gaan als skileraar, dan is dit je kans!

Meer Info

NSI 1 – In de eerste vijf dagen worden de praktijk en theorie behandeld. Naast het verbeteren van de eigenvaardigheid, worden er ook vier theorievakken gegeven. De hele gave, intensieve en vooral leerzame dag begint om 09:00 uur en eindigt rond 21:00 uur. Elke dag is opgebouwd uit verschillende theorie- en praktijkblokken. Aan het einde van de week vindt een examen plaats in alle theorievakken en de eigenvaardigheid. Na het volgen van deze opleidingsweek ontvang je een certificaat.

NSI 2 – Na de opleidingsweek besteden we in een los weekend nog aandacht aan het lesgeven. Tips & tricks gegeven hoe je het beste in de sneeuw les kunt geven en uiteindelijk wordt een les geëxamineerd.