Suppen 2018-07-19T15:28:39+00:00

SUP-SUNNY-FRIDAY

SUP Staat voor "Stand Up Paddling" en deze watersport is onwijs in opkomst. Begrijpelijk, want Suppen is uitdagend, ontspannend en leuk. Iedereen kan het leren en het is een perfecte work-out voor het hele lichaam. Met Suppen sta je op een grote surfplank en beweeg je jezelf vooruit met een lange peddel, dit is de perfecte balansoefening en je zult merken dat je benen, buik en billen moet aanspannen om je evenwicht te bewaren. Wat is er nou lekkerder dan een ontspannende SUP-tocht in het avondzonnetje?

Vanaf 25 mei organiseert SnowPlanet de SUP-SUNNY-FRIDAY. Elke tweede en laatste vrijdag van de maand kun je 1,5 uur suppen inclusief begeleiding en gebruik van sup + peddel. Je hebt geen ervaring nodig! Omdat wij alleen Suppen bij mooi weer gebruiken wij geen wetsuits, suppen kun je dus doen in zwemkleding en eventueel met t-shirt.

Het Suppen start om 20:00 uur, we verwachten je een half uurtje van tevoren bij SnowPlanet en zullen vanaf daar naar het startpunt lopen. Het suppen vindt plaats in recreatiegebied Spaarnwoude.

Durf jij het aan? Vul dan snel je gegevens in en wie weet zien wij je tijdens de eerstvolgende SUP-SUNNY-FRIDAY!

Data en tijden

Vrijdag 27 juli 20.00 uur

Kosten

1,5 uur suppen inclusief begeleiding en het gebruik van Sup + peddel € 25,-

Voorwaarden

  • Vanaf 12 jaar
  • Zwemdiploma verplicht

Aanmelden

Aanmeldformulier Suppen

  • Kies hier de datum dat je wilt gaan Suppen!


  • Vul hieronder uw gegevens in
  • Voer een waarde tussen 1 en 15 in.
  • Wij maken je erop attent dat wij de persoonsgegevens die je ons bij het invullen van het contactformulier verstrekt, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacy- en cookieverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen je graag naar onze privacy- en cookieverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en de rechten die je heeft.