‘T coolste feestje in de sneeuw!

Vet cool met je vriendjes en vriendinnetjes je verjaardag vieren in de echte sneeuw! Ga je alleen skiën of snowboarden, neem je eerst een heerlijke slagroomtaart of sluit je af met een hapje eten en drinken. Wil je allebei dat kan natuurlijk ook.

Ik help je graag met het plannen van jouw feestje!

Jouw feestje al vanaf € 17,50 per kind

Bepaal zelf hoe jij je feestje viert, hieronder staan alle mogelijkheden. Na het invullen van het formulier hoef je alleen nog maar op verzenden te drukken en ons feestbeest Rudi neemt contact met je op. Samen met Rudi ga jij het gaafste feestje ooit geven.

We hebben 4 verschillende pakketten, zo is er voor iedereen een passend pakket:

Pakket 1 € 17,50 per kind.
– 50 minuten pistetoegang inclusief leraar
– Rugzak + goodies

Pakket 2 € 22,50 per kind.
– 50 minuten pistetoegang inclusief leraar
– Rugzak + goodies
– Waardebon voor de jarige job
– Kidsbox + limonade

Pakket 3 € 26,50 per kind.
– 90 minuten pistetoegang, inclusief begeleiding leraar gedurende 50 minuten
– Rugzak + goodies
– Waardebon jarige job
– Kidsbox + limonade

Pakket 4 € 31,50 per kind.
– Ontvangst limonade en taart
– 90 minuten pistetoegang, inclusief begeleiding leraar gedurende 50 minuten
– Waardebon jarige job
– Kidsbox + limonade

Wat betreft de Kidsbox kan er een keuze gemaakt worden uit: kipnuggets of een grillburger met frietjes of poffertjes.

Voorwaarden

  • Een verjaardagsfeestje is mogelijk vanaf zes kids
  • Minimum leeftijd  voor skiën is 4 jaar en voor snowboarden is dit 7 jaar

Uitnodigingen

Klik op onderstaande afbeeldingen om ze te downloaden!

ski-uitnodiging_verjaardagsfeestje_snowplanet snowboard-uitnodiging_verjaardagsfeestje_snowplanet

Materiaal
SnowPlanet beschikt over ski- en snowboardmaterialen. Deze hoef je niet zelf te verzorgen. Wel is het verplicht om handschoenen te dragen tegen de kou en voor de veiligheid. Indien de kinderen niet over skikleding beschikken, is het aan te raden om de kinderen warm aan te kleden en een droog setje kleding mee te geven. Jullie kunnen ook skikleding huren bij SnowPlanet. Een skibroek en een ski-jas voor totaal € 11,00 (alleen een broek of jas kost € 5,50)

Piste
Een verjaardagsfeestje is 50 minuten onder begeleiding van een gediplomeerde ski- of snowboardleraar. De leraar zal altijd op het laagste niveau van de lesgroep lesgeven. Indien de kinderen na de les gaan vrij skiën/boarden, is dit zonder begeleiding van SnowPlanet. Skiën/Snowboarden is een sport waaraan risico’s zijn verbonden. Zodoende adviseert SnowPlanet om de kinderen niet zonder begeleiding van een ouder te laten vrij skiën/boarden. De ouder/verzorger die de piste opgaat ter begeleiding, dient hiervoor een toegangsticket (van minimaal 1 uur) aan te schaffen.

Ouders
Maar wat gebeurt er eigenlijk met je ouders/begeleiders? Die kunnen eerst mee in de omkleedruimte om jullie te helpen, maar daarna zeg je ze gedag. Zij kunnen de les volgen vanuit een sfeervolle ruimte, die uitkijkt op de beide pistes. Het is niet mogelijk voor ouders om mee te doen aan de les.

Reserveren
Voor meer informatie en beschikbaarheid kunt u contact opnemen met de afdeling Sales, telefoon (0255) 545 848, vul het reactieformulier in of mail naar sales@snowplanet.nl.