Voordelig dineren in Restaurant The Lodge

Houten wanden, kroonluchters en een knisperende open haard. Liefhebbers van lekker eten in een sfeervolle ambiance voelen zich snel thuis in The Lodge, waar koks de lekkerste gerechten bereiden met een culinair randje. The Lodge is gevestigd bij SnowPlanet.

Tot 31 maart 2015 kan iedereen voordelig kennismaken met The Lodge. Tegen inlevering van deze bon  bedraagt de prijs voor een 3-gangerdiner voor 2 personen slechts 25 euro. Dat is 12,50 euro per persoon! Op de menukaart staan gerechten die voor ieder wat wils bieden. Gasten van The Lodge hebben de keuze uit verschillende vis- en vleesgerechten die door de koks met veel passie worden bereid in de prachtige open keuken van het restaurant. Uiteraard is bij het samenstellen van de menukaart ook aan vegetariërs gedacht. Het bedienend personeel adviseert graag over de bijpassende wijnen.

Een tafel reserveren in The Lodge kan via 0255-545848. Het restaurant is geopend op vrijdag, zaterdag en zondag. Na 1 mei zijn The Lodge en het aangrenzende terras zeven dagen per week geopend. Zie ook www.snowplanet.nl.

By | 2017-09-18T10:41:26+00:00 28 januari, 2015|Geen categorie|Reacties uitgeschakeld voor Voordelig dineren in Restaurant The Lodge