Zalen / Restaurants 2017-10-24T14:30:30+00:00
IMG_0581

Klik op de foto om binnen te kijken in SnowPlanet

SnowPlanet biedt alle faciliteiten voor het perfecte dagje uit met uw gezin, familie of bedrijf. Het evenementencomplex beschikt, naast de twee pistes, over diverse restaurants, feestzalen, vergaderzalen, twee terrassen, een après-ski café en een gespecialiseerde wintersportwinkel.

SnowPlanet heeft bijna 500 gratis parkeerplaatsen en makkelijk  bereikbaar vanaf de A9 en A5

SnowPlanet is MEER DAN SNEEUW ALLEEN! Door de ligging in Spaarnwoude zijn er naast indoor ook volop outdoor mogelijkheden.

Self Service Corner

Capaciteit 850 personen

 

Stel je eigen broodje samen of voeg heerlijke ingrediënten toe aan je verse salade. Elke dag 3 soorten soep en 3 soorten warme maaltijden. En altijd het overheerlijke broodje Unox of gewoon simpel een bord patat of een hamburger!

GRILL&FONDUE

Capaciteit 100 personen

 

Het Grill & Fondue Square is onderdeel van het Food & Fun Square. Hier kunt u onder meer genieten van een GrillPlatte met diverse soorten vlees en groenten of een heerlijke originele Zwitserse Kaasfondue om heerlijk te dippen!

Klik snel verder voor alle mogelijkheden!

RESTAURANT DE HEUVEL

Capaciteit 80 personen

 

De keuken van Restaurant de Heuvel is sterk Frans/Mediterrane georiënteerd en daar ligt ook de passie en kennis. In onze gerechten maken wij veel gebruik van verse, biologische, regionale en duurzame producten.  Natuurlijk bereiden we ook gerechten uit de Alpenlanden zoals onze kaasfondue en Oostenrijkse schnitzels.

 

THE PINEWOOD

Capaciteit 200 personen

 

Deze zaal op de eerste verdieping biedt een ruim panorama over de piste. Het verlaagde plafond biedt direct een intieme sfeer en het podium is ideaal voor sprekers en artiesten. De zaal kan geheel naar uw wensen ingericht en gedecoreerd worden en is uitermate geschikt voor een besloten partij.

 

THE SUNDECK

Capaciteit 200 personen

 

Deze zaal op de eerste verdieping biedt niet alleen uitzicht op de piste, maar geeft ook toegang tot het dakterras The Sundeck. Van deze plek kijkt u uit over Recreatiegebied Spaarnwoude. Perfect voor een heerlijk barbecuefeest op zwoele dagen. Maar ook zonder terras is Sundeck Party een uitermate sfeervolle ruimte voor een besloten feest.

RUDI’S

Capaciteit 150 personen

 

Rudi’s is het après-ski café van SnowPlanet. Dans met skischoenen of snowboots aan op de tafels; hier is het partytime tot in de late uurtjes! Rudi’s is dé plek om met collega’s, vrienden of tijdens een vrijgezellenfeest onder het genot van een warme chocolademelk, een glühwein of een heerlijk koud biertje bij te komen van een middag op de piste!

MOUNTAIN MEETING

Capaciteit 50 personen

 

De twee vergaderzalen op de eerste verdieping zijn afzonderlijk te gebruiken, maar ook te combineren tot één ruimte. De vergaderzalen zijn van alle gemakken voorzien, zoals een flip-over, beamer en wifi.

 

  • De zalen op de begane grond zijn te combineren tot een capaciteit van 1300 personen
  • De zalen op de eerste verdieping zijn te combineren tot een capaciteit van 750 personen
  • Exclusieve afhuur van het pand tot een capaciteit van 2200 personen

Voor meer informatie en beschikbaarheid van de zalen kunt u contact opnemen met de afdeling Sales, telefoon (0255) 545 848 (keuze 5) of sales@snowplanet.nl.